O Manoru

2021. Manor je otvorio vrata poslovanja svojim klijentima. Okupili smo izvrsne ljude i stvorili tim agenata sa dugogodišnjim iskustvom u radu iz cijele županije.
 
Mi smo svoj dom pronašli, sada smo tu da pomognemo Vama. U Manoru znamo da ne postoji ništa snažnije od riječi dom. Vođeni tim razmišljanjem, naše ime Manor, riječ je koja potječe još iz srednjega vijeka označavajući plemićki posjed. Ključna nekretnina na posjedu građena je da stoji vječno te predstavlja snagu i izdržljivost. Sigurnost, povjerenje i znanje ono je što svakom klijentu nudimo. Znamo da je svaka suradnja jedinstvena te da je ključna stavka svakog uspješnog poslovanja razumijevanje. Bilo da prodajete, kupujete, iznajmljujete ili investirate, naš tim stručnjaka pomoći će vam ostvariti želje i otvoriti vrata novoga doma.

Kada smo stvarali svoj brend, imali smo jasnu viziju kako se želimo razvijati te kojim osobnostima graditi svoj tim. Ono što svaki prostor čini ljepšim su ljudi s kojima ga dijelimo. U središtu Manorova koncepta su ljudi, stručnjaci različitih područja znanja. Spojili smo najbolje od svakoga: brzinu i način obrade informacije kod mlađih te uljuđenu komunikaciju, kulturu i iskustvo kod starijih. Svi dijele zajedničku strast prema nekretninama i radu s ljudima. Kreativnost, kvaliteta i strast temelj su našeg uspjeha i rada.

Manor za kupce

Odlučiti se za kupnju nije jednostavan odabir, zato je Manor tu za vas od samoga početka. Naš tim stručnjaka upoznat je sa svim novostima na tržištu nekretnina. Za vas smo istražili nekretnine, provjerili cijene, upotpunili nedostatke te pribavili svu potrebnu dokumentaciju. Svaka suradnja posebna je i jedinstvena zato pri stvaranju ponude uvažavamo vaše želje i potrebe. Dogovore s prodavateljima, razgledavanje nekretnina, sastavljanje ponude - sve detalje prepuštate nama. Uz vas smo pri svakome koraku. Čitav proces popraćen je našom pravnom službom čime smanjujemo rizik te ubrzavamo kupoprodaju.

Manor za prodavatelje

Prodaja ne treba biti složen proces pogotovo kada uz vas stoji Manor. Naš tim stručnjaka dolazi do lokacije gdje će napraviti stručnu procjenu stanja i vrijednosti nekretnine te fotografirati interijer i eksterijer prostora. Vašu nekretninu oglasit ćemo putem raznih oglašivača i medija. Svoju ponudu oglašavamo putem portala kao što su Njuškalo, indeks, Crozilla, a proširili smo se i na strano tržište, gdje će vaše nekretnine biti ponuđene širem tržišnom području. Manor za vas vodi pregovore s kupcima, dogovara cijene, radi zapisnike o primopredaji, pribavlja svu potrebnu papirologiju. Pravna pomoć Manora uvijek je na usluzi i radi za vas. Manor zadovoljstvo svojih prodavatelja smatra izuzetno važnim te se trudimo kupoprodaju učiniti što lakšom, bržom i sigurnijom.